Přirozená a normální podoba

V případě zelené kávy se nejedná o žádný zvláštní specifický druh ani o žádnou speciální úpravu. Naopak se jedná o přirozenou a normální kávu, která neprošla dalšími procesy, v tomto případě konkrétně pražením. A v tom spočívá její síla a její kouzlo.

Nenechte své tělo ošidit o užitečné látky

Tím, že zrnka neprošla vysokou teplotou, uchovala si zdraví prospěšné složky, které se jinak pražením běžně odstraňují. Je to asi jako když uvaříte kompot a zabijete veškeré vitamíny. Nenechte své tělo ošidit o užitečné látky. Příprava je velmi podobná té standardní, ale chutí nápoj nepřipomíná tradiční chuť, spíše možná trochu chuť čaje. Zkuste si najít informace o tomto čarovném nápoji, který si oblíbili i mnozí sportovci, kteří ho zařadili do své životosprávy.

Ohodnoťte příspěvek